Mentalbeskrivelse

MORIBUS Hundesenter tilbyr adferdsanalyse og beskriver din hunds mentalitet.

Vi har årevis med bakgrunn i test av hund i det profesjonelle tjenestehundmarkedet og sivilt, altså familiehunder, konkurranse, og alle som opplever at man ønsker å søke mer i dybden på sin hund av ulike årsaker. Det kan være du har kjøpt hund for ett spesielt formål og ønsker og se om hunden har de nødvendige egenskapene, eller få hjelp til å sette ord på ett eller flere adferdsproblem.

Du og hunden ledes trygt gjennom hele testen og sammen sitter vi ned og går nøye igjennom det vi har opplevd og analysert.

Hva vil det si å Mentalteste en hund?
Hunden opplever påvirkninger i en nøye sammensatt test for å analysere din hunds svar på disse. Samlet gir det deg oversikt over din hunds funksjoner og utvikling av disse gjennom testen, herunder tilgjengelighet-møte med andre mennesker, din hunds reaksjon på håndtering av fremmede, flokktilhørighet, jakt-bytte og gripelyst, forsvar, påvirkning av lyd, "spøkelser" (utkledde figuranter)  skuddfasthet. Vi ser på hundens konsentrasjon, koordinering, og hvordan hunden avreagerer (kvitter seg med opplevelsene sine) i mellom de forskjellige momentene.  Du får svar på hundens mot, nervøsitet, stressnivå.
Råd og veiledning for videre trening og eventuelle endringer som kreves i hverdagen gjennomgås etter testen. Du kommer hjem med samme hund som når du kom, med med ett verktøy til hjelp for deg i videre fremdrift.


Ønsker du vi skal hjelpe deg videre frem, med å delta på kurs eller privatundervisning for deg og din hund, finner vi sammen frem til det som passer deg.


Ønsker du å melde deg på? bruk påmeldingskjema

Har du spørsmål så ta kontakt på  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Er ikke kursinnholdet som du tenkte deg? Ta kontakt så hjelper vi deg.

Husk alle våre kurs har individuell oppfølging av deltakerne.


Tilbake til kursoversikten

 

footer

X

Copyright ©

Alt innhold på disse sidene er Moribus AS eiendom,
kopiering er ikke tillatt uten samtykke.

Dette nettstedet bruker cookies for å bedre brukeropplevelsen og for trafikkmåling på nettstedet. Ved å bruke våre tjenester godtar du Cookie Policy og Personvernpolicy